Když je práce zároveň zábavou

13.6.2016

Právě jsem dopsala dodatkový mail účastníkům sobotního workshopu: Zdravě a chutně po celý den, který se konal v Havířově. Mail jsem příhodně nazvala Co jsem vám nestihla říct ... a že toho bylo :).


Ano, je to tak, ani více než tři hodiny času na workshopu nestačí k obsáhnutí všeho, co bych chtěla. Mohlo by se zdát, že to člověka vyčerpá, mě však zájem účastníků a všechny jejich otázky naopak obrovsky těší a paradoxně mi dobíjí baterky. Proč? Protože jednoduše vím, že moje práce má smysl a to mě na tom neskutečně baví. Že díky těmto akcím mají lidé možnost dostat odpovědi na své otázky a třeba jim tak najednou zapadnou informace do sebe a dají konečně smysl. Aha momenty jsou moje nejoblíbenější, to mi srdce plesá jedna radost :)






A tak si občas po workshopech dám den nebo dva, kdy si ještě při odpočinku nebo další práci přemítám celou událost, píšu si poznámky a v duchu prožívám tu příjemnou atmosféru znovu a znovu. No a pak, když to na mě přijde, sednu občas k počítači a napíšu ještě zpětně účastníkům mail s doplněním informací, které považuji k tématu za potřebné. Mrkněte se ještě sem, přečtěte si více v tomto článku, nebo dejte pozor na tohle či tamto. Jednou mi přišel zpátky mail s otázkou, kde na to všechno beru čas. Nedávno jsem na něj narazila při probírání pošty a schválně si vyhledala mou odpověď. Tenkrát jsem zcela spontánně napsala:

" No víte, mám ho stejně jako ostatní, ale když mě tyhle věci tak strašně moc baví, tak to jde úplně samo ... "

Ještě teď se tomu tady směju, že to mám vlastně pořád stejně a pevně věřím, že to tak ještě dlouho zůstane. Těším se na další události, které se chystají a s tím i na příležitost sdílet s vámi všemi zajímavosti ze světa chutného a kvalitního jídla, které baví malé i velké! :)

Vaše

I.❤








Komentáře