BLOG | osobní

o zdraví nejen na talíři, o mé cestě se vším všudy, syrově a bez cenzůry


Ztráty a nálezy

8.8.2017
Stála jsem včera večer v koupelně před zrcadlem a koukala na odraz svého já, smývajícího těžkosti posledních dní, týdnů i měsíců z pláčem opuchlé tváře. Definitivně mi bouchnul hrnec. Doslova.

Chci číst dál!

Budeš mi chybět, kamaráde!

23.5.2017
Už několik minut zírám do monitoru a uvažuju, jak tento článek začít. Snažím se zklidnit myšlenky v mé hlavě ale jedna se mi vrací pořád dokola. Po včerejšku vím naprosto jistě, že už nikdy nechci rozhodovat o životě někoho druhého.

Chci číst dál!

Příběh narozeninových Krtkových dortů

12.5.2017
Já i HLAVU VZHŮRU za sebou máme narozeninový týden a to si žádá příběh ze života. V hlavní roli Krtkův dort, který odteď zvládnu i po slepu.

Chci číst dál!

O životě. O bilancování. A o smrti.

17.1.2017
Posledních pár let se mi začátky roku tak nějak nedaří. Jako by mě každý Nový rok vítal novou zkouškou a čekal, jak se s tím vypořádám. Ten letošní se se mnou obzvlášť nemazlí a tak mi nezbývá než se zase sebrat a jít s hlavou vzhůru dál.

Chci číst dál!

HLAVU VZHŮRU pomáhá

21.9.2016
Když je člověk ve správný čas na správném místě, naslouchá a je otevřený všemu, co přichází, začnou se dít opravdu zajímavé a velké věci. A že to je pak pořádná jízda se můžete dočíst právě tady :)

Chci číst dál!

Je čas vydechnout

10.9.2016
Proč jsem doslova za pět dvanáct změnila plány na víkend, i když to není absolutně můj styl a místo nádherně vyhlížejícího víkendu v matičce stověžaté nakonec zůstala v Brně a nehla se z domu? Protože už bylo na čase ...

Chci číst dál!

Když je práce zároveň zábavou

13.6.2016
Právě jsem dopsala dodatkový mail účastníkům uplynulého sobotního workshopu: Zdravě a chutně po celý den, který se konal v Havířově. Mail jsem příhodně nazvala Co jsem vám nestihla říct ... a že toho bylo :)

Chci číst dál!